Un purtător de cuvânt al companiei olandeze Vion Foods a anunțat că vânzările către Italia continuă, în ciuda afectării grave a țării de răspândirea Covid – 19, dar clienții sunt nesiguri dacă vor putea să vândă mai departe carnea cumpărată de la olandezi, în condițiile în care micile restaurante și barurile au fost închise prin ordin guvernamental. În prezent, sunt deschise numai restaurantele hotelurilor și super/hypermarketurile.

Între timp, Vion Foods a reluat vânzările către China, după ce marile porturi, printre care Shanghai și Tianjin, revin trepta la normalitate, anunță euromeatnews.com. Operatorii portuari au repus în activitate o parte din containerele frigorifice, ținute inactive în ultima perioadă, din cauza restrângerii activității cauzate de epidemia de Covid-19. Aceste containere frigorifice sunt încărcate cu marfă și transportate apoi cu camioanele către interiorul țării.

”În urmă cu câteva săptămâni, logistica de depozitare și transport în China era complet blocată. Acum distribuția în interior este din nou ridicată ca volum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Vion Foods.

El a menționat, de asemenea, că personalul companiei a fost sfătuit să lucreze de acasă, dacă este posibil, și niciun lucrător bolnav nu are voie să intre în instalațiile de producție ale grupului.

sursă foto cover: vionfoodgroup.com


Dacă ți-a plăcut acest articol, sprijină și tu Lanțul Alimentar donând orice sumă aici: RO89RNCB0072170905570001 (RON)

Write A Comment