Despre noi

Lantulalimentar.ro este un site de presă cu tematică, în principal, agro-alimentară. Conține știri, articole și reportaje despre instituții cu responsabilități în agricultură și alimentație publică, despre fermieri și producători de hrană tradițională, despre fabricile de produse alimentare, despre piețe și festivaluri, dar și despre manipulările tot mai frecvente în acest domeniu, denunțate în rubrica ”Pulverizatorul de minciuni”.

Obiective

Scopul acestui site este de a oferi o imagine la zi a unuia dintre cele mai importante domenii ale vieții umane, a conexiunilor acestui domeniu cu politica, a tendințelor pe piața agro-alimentară și a comportamentelor agro-alimentare din societate.

Siteul lantulalimentar.ro pledează pentru responsabilitate și transparență în toate etapele producerii hranei, de la sămânță până la hrana vândută consumatorului. 

Contact

Email: contact@lantulalimentar.ro
Ne mai poți trimite un mesaj aici.

Conținutul site-ului lantulalimentar.ro este protejat prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și la drepturile conexe. Ne rezervăm dreptul de a modera sau a șterge comentariile ilegale, injurioase și discriminatorii.