Latest Posts:
- Primul restaurant all vegan din lume care a primit o stea Michelin aparține unei franțuzoaice de 41 de ani, cu studii de arheologie și diplomă de bucătar
- Semnal de alarmă al apicultorilor italieni: mierea ieftină din China le pune în pericol activitatea; România și-a dublat importurile din țări terțe
- Cartofi în untură cu ficat de mangalița, să crape dieteticienii de ciudă
- Cresonul, leguma care nu poate fi consumată decât proaspătă
- 17 ianuarie, Ziua Internațională a Pizzei: americanii consumă mai multă pizza decât italienii; în plină pandemie, pizzeriile planetei supraviețuiesc prin livrare la domiciliu
- Epopeea legii primelor comerciale pentru agricultorii români ( 236/2020 ) sau realismul guvernamental vs. populismul parlamentar
- Adrian Chesnoiu îl atacă pe Adrian Oros pe tema legii primelor de comercializare; Lantulalimentar.ro a calculat ce sume ar fi fost cheltuite de la bugetul de stat
- Carnea obținută în laborator, tot mai aproape de piața japoneză; producător va fi cunoscuta companie Mitsubishi