ANUGA este organizat în perioada 7 – 11 octombrie, Köln, Germania, pe platforma Koelnmesse, fiind cel mai mare târg de alimente și băuturi din lume. 

Antreprenorul clujean, Călin Morar, asociat în compania Automates, a transmis pentru Lantulalimentar.ro că sunt prezenți la târg, în total, 102 participanți români, pe o suprafață totală de 1200 mp. 

Merg la târguri internaționale de 25 de ani, însă o mare de oameni ca acum nu am văzut niciodată. România e prezentă cu zeci de standuri ale producătorilor de alimente, multe dintre acestea pavilioane cofinanțate de stat, dar și destule standuri plătite în regim privat. E un record național de participare la un eveniment internațional. În vreme de pace sau război, hrana ramane resursa primara. Afacerile merg inainte” a notat Călin Morar pe pagina sa de facebook.

În fotografiile trimise de producătorul român de echipamente pentru industria alimentară, am identificat standul companiilor românești Boromir ( industria de morărit și panificație ), Transavia ( sectorul avicol ) și Crist Tim ( industria cărnii ).

Donează pentru a susține site-ul lantulalimentar.ro.

sau în contul BCR: RO64RNCB0484008452370001

Write A Comment