Curajoasă, fără să beneficieze de serviciile unui ajutor de bucătar care să spele și să taie legumele, Gianina a ales să gătească pui pe pat de mere și lămâie. Ea a optat pentru această rețetă în detrimentul altor rețete: purceluș cu miere și șnițel cu susan.

”Hai că îmi place asta”, și-a spus Gianina plină de încântare, apoi, verificând frigiderul, a descoperit că are puiul, întreg, are mere, lămâi și ceapă.

Studiind rețeta de pe un site de specialitate, fata, plină de vioiciune, a tăiat lămâia felii, apoi trei cepe, iar merele le-a lăsat întregi. A pus totul pe tavă, iar desupra puiul.

Recitind rețeta cu mai multă atenție, Gianina a constatat că a uitat un amănunt esențial, fapt pentru care s-a mustrat: ”bă, da proastă sunt!”.

Care este amănuntul acela? Aflați vizionând clipul de mai jos:   

Recent, două vedete ale gătitului on line au ajuns în instanță, după ce una dintre acestea, Laura Laurenția, a acuzat-o pe colega de breaslă, Jamila, că i-a copiat la firimitură rețeta de ecler la tavă. Gianina noastră nu poate fi acuzată că a copiat pe cineva: ea a aplicat rețeta în cel mai original mod cu putință.

foto pexels.com/Jean van der Meulen


Dacă ți-a plăcut acest articol, sprijină și tu Lanțul Alimentar donând orice sumă aici: RO89RNCB0072170905570001 (RON)

Write A Comment