Turiștii cazați la Lebăda Luxury Resort and Spa ( celebrul complex din vremea lui Ceaușescu,  privatizat și modernizat între timp, în urma unor investiții private ) pot alege să consume la mic dejun fagure cu miere livrat de un apicultor din județul Giurgiu, ne-a comunicat un cititor al siteului Lantulalimentar.ro.

Apicultorul s-a numărat printre clienții hotelului de cinci stele din comuna Crișan, județul Tulcea, și le-a făcut managerilor o ofertă inedită: să le ofere faguri cu miere, în ramă, pentru a fi incluși în meniu. Reprezentanții hotelului s-au declarat încântați, astfel încât au bătut palma.

Potrivit șefului de restaurant, Virgil Bălteanu, fagurii sunt aduși de apicultor din Giurgiu la București, iar de aici sunt transportați până în Delta Dunării, împreună cu alte alimente, până la hotel. Aici sunt ambalați în țiplă. Dimineața, înainte să sosească primul client, lucrătorii restaurantului așază fagurele într-un suport. Clienții desfac cu lingura bucăți de fagure cu miere și le pun în farfurie. Fagurele neconsumat este acoperit din nou cu țiplă și repus în frigider.


Dacă ți-a plăcut acest articol, sprijină și tu Lanțul Alimentar donând orice sumă aici: RO89RNCB0072170905570001 (RON)

Write A Comment