”Familiile din toată Europa vor sta la masă să se bucure de mâncarea și băutura pe care le-ați produs muncind din greu de-a lungul anului. În același timp, știu că mulți dintre voi veți ieși din casele voastre pentru a vă îngriji pământul, pentru a vă verifica recoltele și a vă îngriji animalele, înainte de a vă întoarce la căldura propriilor familii, pentru care munciți atât de mult și din greu” a scris comisarul european pentru Agricultură, Janusz Czesław Wojciechowski, în mesajul adresat cu ocazia Crăciunului fermierilor din statele membre ale Uniunii Europene.

”Ca societate, de multe ori nu reușim să apreciem adevărata valoare a activității voastre, a efortului și a sacrificiilor necesare pentru a ne produce mâncarea și băutura. Așa că aș dori să profit de această ocazie pentru a recunoaște și a vă mulțumi sincer pentru munca depusă în acest an.

Janusz Czesław Wojciechowski/reimagine-europa.eu

În anul care vine, sper să lucrez cu voi, pentru a vă asigura că puteți continua să vă susțineți familiile și să produceți alimente pentru societate, în armonie cu pământul și mediul încojurător, pentru mulți ani de acum înainte. Vă pot asigura de angajamentul meu deplin față de această sarcină și de munca necesară pentru a o îndeplini. Între timp, vă urez vouă și familiilor voastre un Crăciun fericit și sănătos și un început prosper al noului an” le urează comisarul european fermierilor din Uniunea Europeană.


Dacă ți-a plăcut acest articol, sprijină și tu Lanțul Alimentar donând orice sumă aici: RO89RNCB0072170905570001 (RON)

Write A Comment