Piața și bucătăria
Ordonanța militară nr. 8, emisă în 9 aprilie, permite funcționarea piețelor agro-alimentare pe toată perioada stării de urgență, ”pentru agricultorii…
shopping în epoca lui #coronavirus, și-a intitulat Corina Murafa, directoarea biroului Ashoka Romania, statusul publicat astăzi pe facebook, după ce…
Mihaela Cristea, antreprenor din Galați, a citit pe internet că în oraș activează un Grup Local de Acțiune pentru Pescuit,…
Într-o parte de București ( cunoscuta zonă a străzii Mătăsari ) unde dai peste câteva restaurante cu specific italian, a…
”În Slobozia Moară, imediat după ce treci de intersecţia cu drumul care o apucă spre Brezoaiele, dai pe mâna dreaptă…
”LA BĂIATU”, cum se numesc o șaormărie și un restaurant din Piața Amzei, deși sună foarte neaoș, este afacerea unui…
Restaurantul este veriga finală a unui lanț alimentar. Mâncarea pusă pe masa unui client este forma finală a unui șir…
Creștere vertiginoasă a prețului porcilor în viu și a carcaselor de porc, ajungând de la 380 lei/100 kg, preț înregistrat…
Peștii scoși din Delta Dunării, din Marea Neagră, dar și din crescătorii private ajung pe lanțul scurt în bucătăria restaurantului…
Am dat în seara asta o tură prin Carrefour Orhideea și mi-am aruncat o privire la sectorul fructe și legume.…