Piața și bucătăria
Deși suntem pe locul doi în Uniunea Europeană ca număr de ovine, nu ne putem lăuda că apreciem prea mult…
Piața plantelor aromatice la ghiveci este în expansiune în Uniunea Europeană: în Germania, unde este înregistrată cea mai mare cerere…
Când a lovit pandemia Covid-19 , bucătarul-șef al celor patru restaurante Kissaki, Mark Garcia, avea nevoie de o soluție pentru…
Căutările cele mai intense au fost în luna aprilie a anului trecut, când cea mai mare parte a populației a…
Situația economică precară din satele și orașele lor i-a determinat, în trecut, pe mulți italieni să-și părăsească țara și să…
Italia a vândut în primele zece luni ale anului 2020 produse de bază din dieta mediteraneeană ( fructe și legume,…
Cumpărătorii din Uniunea Europeană vor putea citi în curând pe etichete informații despre modul în care au fost afumate produsele…
“Este foarte emoționant pentru mine, echipa mea, furnizorii mei, familia mea și prietenii mei”, a declarat Claire Vallée pentru RFI.…
Claudiu Bolchiș, regizor și reporter la Viața satului, postează de ceva vreme pe facebook rețete culinare a cărora savoare literară…
Înrudit cu varza, cresonul e un fel de iarbă cu frunze lungi, de culoare verde intens, având o aromă piperată,…
Aproximativ 400 de mii de tone de diferite sortimente obținute din grâu moale sunt frământate anual în Italia pentru producția…
Președintele Ian Borden a dezvăluit într-o video-conferință că burgerul McPlant va fi introdus în ofertă anul viitor: ”este creat de…